In dit stuk van dr. Stefan Lanka "Virussen en inenten: de ideeën geschiedenis en de werkelijkheid" gaat Lanka nog een stapje verder en beweert dat ziektemakende virussen niet bestaan!

Dat is nogal wat, we spreken over 2010 wanneer dit stuk gepubliceerd is en je vraagt je dan af waarom het RIVM en de minister van Volksgezondheid hier niets over zeggen. Het blijft muisstil.

Men neemt ook niet de moeite dit stuk te vertalen en de bevolking voor te lichten.

 

Eerste stukje vertaald in het Nederlands:

Door tientallen jaren 'voorlichting' gelooft de meerderheid van de bevolking dat er ziekteverwekkende (pathogene) virussen bestaan en dat je je daartegen kunt beschermen door vaccins, hoewel er geen enkele wetenschappelijke publicatie is die een geïnteresseerde leek of zelfs een expert in staat zou stellen dergelijke uitspraken te beoordelen en te begrijpen

En zo gelooft een deel van de medische professie dat er ziekteverwekkende (pathogene) virussen bestaan en dat er bescherming tegen deze virussen middels vaccinaties is, en verkondigt deze wetenschappelijk onbevestigde medische mening in het openbaar, zonder deze beweringen ooit zelf te hebben gecontroleerd.

De artsen vertrouwen op een onnavolgbare wijze de staatsgezondheidsautoriteiten, die deze beweringen in de wereld gebracht hebben, en ze tegen beter weten in handhaven.

De gezondheidsautoriteiten financieren duizenden mensen in staatsinstellingen en universiteiten.

Daar worden verbijsterende laboratoriumexperimenten en wrede dierproeven uitgevoerd om de ongefundeerde claims van de regeringen over ziekteverwekkende virussen en beschermende vaccins te rechtvaardigen.

Om hun verantwoordelijkheid hiervoor te verhullen, gebruiken regeringen ook enige ent- en andere critici die erg oppervlakkig blijven in hun betoog.

In het voetbal zeggen ze: "De bal laag houden."

Zo wordt de blik van de oplettende mensen afgeleid van de verantwoordelijken en van de farmaceutische industrie, om zo de eventueel opkomende woede en de resulterende weerstand te laten verdampen.

De farmaceutische industrie verkoopt alleen dat wat de regeringen schijnbaar gecontroleerd en goedgekeurd hebben.

 

 

Viren und Impfen
Word – 32,4 KB 1590 downloads